Bildsida hunddagis

Nicki 5 årig Golden 2019-10-01
Månadsgäst, Slinky en jaktlabbe.
 Tillfällig gäst Tollaren Satchmo.
Vår senaste medlem i hunddagisfamiljen, Loke en korsning mellan flatcoated retriever och jämthund.
LilJo en korsning mellan schäfer och labrador (schabrador)

 

Ira och Birr på sin favoritplats.
 
2014-10-06 Undrar vad dom väntar på - det kan vara godis.
Här promenerar hundarna väldigt fint - vilket dom oftast gör.
2013-03-13 Bägge Goldenhundarna heter Sigge så vi kallade dom S ljus o S mörk. Bägge slutade i början av sommaren det året, då familjerna utökades med barn.
Detta är livet verkar Sigge tycka - sötnosen.
2012 någon gång.Sigge ljus leker i snön, vilket alltid är roligt - den vintern var det gott om snö. 2013-08-20 Då kom Steven som var 4 år. Med ålderns rätt går han lite grann sin egen väg. Han tycker om att utforska skogen, men efter 1 år hos oss håller han sig mer till flocken. En trevlig och pålitlig herre.
Skorpan kom som vår första dagishund, redan när han var 4 mån - är i dag 7år. Den första månaderna fick han vara inne hos oss med våra 2 Golden. En snäll och ganska försiktig hund. Här har våra egna hundar kommit med på bild tillsammans med Ronja och Skorpan. Ronja är en blandis mellan New foundland+Landseer. Till formatet stor men kanonsnäll.Hon är kanske den av våra hundar som är mest lekfull.
   
Vårvintern 2013." Elora" en dam som vet sitt värde - mig springer ni inte på för då tusan höjer jag rösten. Det respekterar dom andra. 2013-08-01" Vilda" 4 år och hon lever upp till sitt namn. Hon håller igång med dom hon lyckas få med sig.
Detta är "Tosca" hon är hos oss ibland när matte och husse är på resa.   Ronja, stor och snäll.